Na een eerste succesvolle pilot van zes maanden, zullen T-Mobile en Basic-Fit de samenwerking verlengen in 2020. Afgelopen jaar was Ben (onderdeel van T-Mobile) veelvuldig te zien op het DOOH netwerk van Basic-Fit. Tijdens diverse campagnes konden Basic-Fit leden gebruik maken van exclusieve kortingen als klant van Ben.nl. Hiervoor werd niet alleen het DOOH netwerk ingezet, ook konden de leden via de Basic-Fit App direct profiteren van de extra voordelen.  Ook dit jaar zal Ben met diverse brand- en sales campagnes weer te zien zijn in de clubs, daarnaast zal ook Tele2 aanhaken in de vernieuwde samenwerking.

Mark van der Zanden, Trade Marketeer T-Mobile: “ Vanaf het eerste contact merkten we dat de samenwerking prettig was, vanuit Basic-fit werd er actief meegedacht over hoe we campagnes verder konden optimaliseren. Daarnaast is dit voor ons een perfect kanaal om een jeugdige doelgroep aan te spreken vanuit de verschillende merken die wij voeren”.

“Wij zijn erg blij met deze vernieuwde samenwerking, vanaf de eerste pilot hebben we samen gekeken naar de mogelijkheden rondom een langere samenwerking. Daarom is het onwijs gaaf dat we naast Ben óók Tele2 hebben kunnen toevoegen als merk in dit partnership”, vertelt International Lead advertising & partnerships Odin van den Broeke.

Over Basic-Fit media

Na een succesvolle pilot in 2019, is per 1 januari 2020 Basic-Fit media in het leven geroepen. Basic-Fit media is verantwoordelijk voor de exploitatie van het digital out of home netwerk. Met ons netwerk bieden wij merken de mogelijkheid om maandelijks met miljoenen, overwegend jonge consumenten in contact te komen via de verschillende Touch points binnen de customer journey van onze bezoekers

Basic-Fit beschikt inmiddels over een eigen digital out of home netwerk van circa 5000 schermen, verdeeld over ruim 800 vestigingen. Het netwerk stelt externe adverteerders uiteindelijk in staat om potentieel 2.2 miljoen Basic-Fit leden te bereiken met voor hen relevante producten en diensten.

Over T-Mobile

T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, is een van de grootste aanbieders van telecom: mobiel en vast internet, interactieve TV en vast bellen. Voor consumenten én ondernemend Nederland.